duminică, 16 ianuarie 2011

Specimene

În orice clasa exista specimene ca Tocilarul, Prinţesele, Fraierii sau vreo gaşcă de Încrezuti. Iată si caracteristicile lor:


Tocilarul
Tocilar, după cum îi este si numele. Ştie orice lecţie pe de rost, face întotdeauna referate cand e nevoie , îşi face toate temele se înscrie la cursuri de excelenţă, de obicei la matematica sau română, nu practica nici un sport, e luat la mişto de toţi, nu se supune ordinelor pe care i le dai, dar nu-ti întoarce replica, e adorat de profesori, urat de elevi, participa la olimpiade, învaţă NUMAI ce se preda la şcoală, deci dacă îi pui o întrebare, de exemplu care este viteza luminii, habar n-are. Bine, poţi sa-l prinzi doar dacă nu a mai auzit întrebarea asta înainte.


Regina este prinţesa supremă din regat. Are fitze si tupeu ca toate celelalte printese, dar in cantitate mai mare. Rgina si Printesele sunt usor de depistat. Mereu vin machiate strident, in catalog au numai note mici, la purtare 5-4, sunt foarte, foarte proaste, nimic nu le multumeste, se cred inteligente si superioare fatza de toti ceilalti. In doua cuvinte: fitze regale.


Batausul are intotdeauna gasca de Increzuti langa el. Se da mare si tare, dar nu e decat un idiot care a ademenit alti cretini sa stea pe langa el sa para mai dur, insa daca il ameninti ca-i spui lu' diriga ca bea si fumeaza in pauze, e vai de el, iar pe ceilalti ,,jmecherasi'' ii prostesti la fel de usor.


De Fraieri nu pot spune decat ca sunt fraieri.. Fac ce spui tu, nu comenteaza, au fatza de prosti, iar cateodata ti-e mila de ei cand ii vezi ca te roaga atat de insistent sa ii aperi de alti cretini.


Restul de persoane (foarte putine la numar) fac parte din grupul Baietilor Buni. Ce sa spun, ideea e ca nu au nici una din caracteristicile prezente la ceilalti. Sunt foarte urati de unii, dar adorati de Fraieri (ca na, ii salvezi ,,de la moarte''). Bine, acuma depinde si de personalitatea fiecaruia.


Revin altadata cu alt fel de specimene! ;)

Un comentariu: