joi, 27 ianuarie 2011

Summer, please!

Splashing through the sand bar
Talking by the campfire
It's the simple things in life, like when and where...

Situatia pe sosele se inrautateste. Nici macar o raza de soare nu topeste asa putin gheata. Parca sta timpu' in loc.

Am presimtirea ca iarna asta o sa dureze o vesnicie. La inceputul saptamanii trecute chiar imi placea. Se incalzea incet, incet si simteam cum vine primavara (eh, imi faceam si eu iluzii, da' era cu vreo 10 grade mai cald). Azi-dimineata zicea la radio ca vor fi -14 grade la Braila, cel mai frig din toata tara. Deci va dati seama ce nervi aveam. De ce tocmai la Braila cel mai frig din tara? La munte cum e? Te pomenesti c-or fi 20 de grade cu +, a?

Ce bine e vara. Parca vara se schimba atmosfera. Este mult mai tare, chiar exceptand faptul ca este vacanta. Parca totul se schimba (in bine, of course :) ). Parca esti liber. Te simti de parca tocmai ai scapat din puscarie... De parca ai iesit pentru prima data, dupa 9 luni de chin, dintr-o camera de tortura la lumina zilei... Cred ca ati prins ideea. Te simti asa... liber. :)

In ciuda faptului ca imi place perioada asta, zilele de vara sunt ataaaaaaat de lungi. Adica asta e un lucru extraordinar de bun :), insa nu stiu cum se intampla chestia asta. De obicei (,,de obicei'' insemnand intotdeauna), perioadele cele mai asteptate dureaza foarte putin si nici nu-ti dai seama cand trece timpul, insa vara e diferit. And I love it.

N-are cum sa nu-mi placa vara. E singura perioada din an cand se petrec toate nebuniile. Si bineinteles ca nu exista vara fara mare. Anu' asta chiar o sa merg la mare ca n-am mai fost din 2006. 2006!!! Nu pot sa concep vara asta fara mare! Inca nu pot sa cred ca n-am mai fost din 2006 la mare. Si totusi imi pare rau ca in 2010 m-am rezumat doar la Galati si Tulcea. Si printre orasele pe care le am in lista, langa Constanta sta si Bucuresti. Imi place orasul asta. E foarte tare, iar acea agitatie urbana chiar este prezenta pe orice straduta. Chestia asta ii lipseste Brailei. Dar e firesc. Toti oamenii pleaca in diferite colturi ale tarii noastre, cel mai mult inghesuindu-se pe litoralele romanesti. Asadar, people, asteptati-ma si nu mai plecati fara mine la mare!

Well, acum nu pot decat sa numar zilele pana la vara... :| Ori suntem optimisti, ori nu mai suntem, nu? ;))

While we were trying different things
And we were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow...

Kid Rock - All summer long

Un comentariu: